Påminnelse – informationsmöte i kväll!

Hej! I kväll, den 7:e december, klockan 18 håller Styrelsen ett informationsmöte vid lekparken. Vi kommer att informera om den kommande hyreshöjningen samt om Boappa – det nya kommunikationsverktyget för oss medlemmar som kommer att ersätta hemsidan vad gäller kommunikationen.

Alla av er har förhoppningsvis redan fått informationen i era brevlådor. Som ni alla vet är det ekonomiska läget just nu tufft i och med världsläget och lågkonjunkturen. Vi i BRF Nyckelpigan påverkas förstås också av att levnadskostnaderna blir högre och högre. Vi är inte ensamma om att drabbas av detta. Många bostadsrättsföreningar måste inför 2024 höja sina avgifter kraftigt för att täcka de ökade kostnaderna. Vi, i vår bostadsrättsföreningen, har bland annat ett lån som togs när bostadsrättsföreningen skapades som vi var tvungna att binda om under hösten till en högre ränta än tidigare.

Vid årsskiftet kommer därför medlemmarnas månadsavgifter i vår förening att höjas – detta för att täcka de ökande kostnaderna för föreningen som vi alla äger tillsammans, men också för att stå stabilt framöver. Själva summan det handlar om står i utskicket ni fick i era brevlådor. Vi vill inte skriva ut summan på hemsidan.

Vi kommer även, under mötet, att informera om vårt nya kommunikationsverktyg Boappa som framöver kommer att ersätta hemsidan vad gäller kommunikationen mellan oss medlemmar i bostadsrättsföreningen. Vi tror att det är ett bättre sätt för att öka delaktigheten och göra det lättare att informera inom föreningen. Vi i styrelsen har testat appen under en tid och tycker att den fungerar bra. För att ni ska få tillgång till Boappa behöver ni ladda ner appen samt att vi i styrelsen bjuder in er. Du kan redan nu mejla till styrelsemejlen (styrelsen.brfnyckelpigan@gmail.com), så fixar vi en inbjudan via mejl. Mer om detta på mötet. Väl mött den 7:e! /Styrelsen